Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Deltagare i Allt för Sverige letar släktingar i Medelpad

För sjunde året i rad kommer tio amerikaner till Sverige för att upptäcka det land som deras förfäder utvandrat ifrån. I årets program har en av deltagarna släktingar i Medelpad.

Tillsammans med Anders Lundin ska ett gäng amerikaner få lära sig mer Sverige. Alla deltagare har förfäder från landet och hoppas med hjälp av programmet komma närmare sina släktingar och den svenska kulturen.

Det blir en känslosam resa för deltagarna som till slut får möta några av sina svenska ättlingar.

I årets upplaga söker Kristin Lancione,32, från Los Angelse sina rötter i Medelpad. Kristin är något av en mångsysslare. Har hon dåligt med pengar kan hon exempelvis köra taxi i Los Angeles. Kristin tjänar också pengar på att sälja sina ägg till fertilitetskliniker. Hon säger att hon har cirka tjugo barn ute i världen. Barn ligger henne för övrigt varmt om hjärtat, och hon har jobbat som volontär med gatubarn i Indien och Kambodja

Trots Kristins italienska efternamn så är hon till 75 procent skandinav, men hon vet ännu inte mycket om sina svenska förfäder.

Cosondra Sjostrom, 34, från Oregon, är en annan deltagare som söker släktingar i Ångermanland.

Allt för Sverige har säsongspremiär 22 oktober.

FLER NYHETER:

Stor polisinsats när mc-gäng festade i Gnarp

För Plus-kunder: Någon har kapat deras konton – nu vill Kronofogden ta Matforsfamiljens hus

Så kan du spara tusenlappar på elavtalet

För Plus-kunder: Lista: Så mycket tjänar spelarna och tränarna i Timrå IK

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.