Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den (ö)kända Blocketbilen såld – till Aftonbladets motorskribent

Arne Nilssons bilannons om den – enligt honom – förfärliga Renaulten spreds sig snabbt i sociala medier. Under en dag var bilen en riktig snackis och mejlen strömmade in till Arne. Alla ville ha den. Men försäljningen tog en oväntad vändning.

Här är bilen som fick sociala medierna att gå bananas. Arne Nilssons 16 år gamla Renault Megane blev på en dag ett roligt samtalsämne runt om i Sverige. Många visade stort intresse, inte minst tack vare Arnes välskrivna och humoristiska text, som gjorde att bilen fick många intresserade spekulanter.

Läs också: Begagnade bilar säljer som smör

Men en köpare visade sig vara mer intresserad, nämligen en av Sveriges mest kända motorskribenter, Robert Collin, som hörde av sig. Han ville ha den, på en gång.

En resa på över 50 mil var inga problem för Robert Collin. Några dagar, några koppar kaffe hos Arne Nilsson i Köpmanholmen och ett affärshandslag senare var den vedervärdiga bilens ägare Robert Collin.

Läs också: Hans tvingades byta olja på sin nya bil redan efter 450 mil: "Många som känner sig lurade"

Vi var där och träffade Robert Collin och säljaren Arne Nilsson under söndagen.

Se inslaget ovan och se hur det märkliga bilköpet gick till.