Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den Svenska Björnstammen förlänger turné – kommer tillbaka till Pipeline i vår

De har två färska singlar i ryggen – och mer ny musik väntar efter årsskiftet. Den Svenska Björnstammen förlänger sin turné och stannar till på Pipeline i mars.

Musikkollektivet från Norrköping har under hösten varit ute på en turné som såld slut på flera orter. Samtidigt har de släppt låtarna "Förlorare utan chans" och "Lämnar". Nu förlänger de turnén med tio stopp under våren och en av spelningarna blir ett kärt återseende i Sundsvall.

De släppte sitt hyllade debutalbum 2011. Med hits som "Vart jag mig i världen vänder" och "Svalkar vinden" blev de en av de mest eftertraktade festivalakterna.

För Plus-kunder: Susanne har coachat idolerna till final: "De båda är otroligt duktiga"

Den 17 mars kommer gruppen till Pipeline, som de senast besökte 2016. Den kvällen fick ett oväntat avbrott då ett larm utlöstes i lokalerna. Efter utrymning av lokalen, undersökning och en viss väntan kunde spelningen fortsätta. Bättre flyt önskas nog till nästa års spelning.

Den Svenska Björnstammen får då sällskap av Sundsvallsbandet Delorian. De har både spelat runt om i Sverige och några svängar utomlands – men kommer alltså nu att vara support på hemmaplan.

Läs även: Slutsålt när Den Svenska Björnstammen kommer till Pipeline

Läs även: Populära evenemang i Sundsvall får ökad sponsring: "Har blivit en oväntad succé"