Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Deportees klar för spelning på Pipeline

Då kommer Umeås popstoltheter till Sundsvall.

Sedan tidigare är Den Svenska Björnstammen och Maj Monet klar för Pipelines vårsäsong. De inleder den 29 januari. Nu står det även klart att Umeås popstoltheter Deportees också kommer spela på den anrika rockklubben i vår, den 26 mars.

– Vi är väldigt glada över att äntligen få presentera Deportees. Det är ett band som vi i omgångar försökt boka i flera år och att nu äntligen kunna erbjuda Sundsvallspubliken detta episka band känns självklart som en stor framgång, kommenterar Pipeline i ett pressmeddelande. 

Fem år har gått sedan albumet Islands & Shores orsakade svallvågor över hela musik-Sverige och bandet belönades med bland annat en Grammis för Årets rock och Årets grupp på P3 Guld.

Uppföljaren The Big Sleep släpptes den 9 oktober ifjol och har nått topplaceringar på många musikjournalisters årsbästalistor från 2015.

Under hösten 2015 åkte Deportees på en turné som möttes av fulla hus. Nu ger man sig återigen ut på en turné där ytterligare sex städer där ibland Sundsvall får besök.