Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det är de öppna duscharna som är problemet – sätt dig in i elevernas situation

Med anledning av Plus-artikeln Bergsåkers skola inför mobilförbud – ska förhindra smygfilmning i duschen efter gympan, ST 7/9.

Hej, Roy Resare! Jag själv har gått på Bergsåkers skola och duscharna där är ett otroligt stort problem. Skolan totalrenoverades men omklädningsrummen verkar vara något som helt glömdes bort.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Enligt dig är det mobilerna som är det stora problemet till att duscharna står oanvända men det är nog snarare så att det är just duscharna som är problemet. Jag tror inte att du Roy, skulle vilja ställa dig där tillsammans med dina kollegor och duscha utan någon som helst avskiljare mellan er. Så varför ska då tonåringarna tvingas göra det?

Jag tror att lösningen på problemet är en renovering av omklädningsrummen där skärmar alternativt duschdraperier sätts upp. Du bör sätta dig in i elevernas situation innan du ifrågasätter varför de ej duschar.

Tidigare elev på skolan

Läs även:

Marcus Bohlin: Självklart ska mobilen inte med in i duschen

Efterfrågar omklädningsrum för alla – som även är anpassade för funktionshindrade och dess ledsagare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel