Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är SD:s representanter som föraktar

Annons

Jonny Skalin skriver att den styrande koalitionen i Sundsvall föraktar SD:s väljare för att de inte vill samarbeta med dem. Frågan är bara hur man ska ta SD på allvar när deras representanter i tid och otid visar sitt förakt för människor. I dagarna har flera medier granskat SD representanters uttalanden. Här är ett axplock:

Historiskt har det blivit lite fel, men grunderna tycker jag är sunda. Jag ser det inte som ett hatets ideologi, jag ser det som kärlekens, naturens och djurens ideologi – där man lever i synergi (Eddie Påfvelsson, SD Göteborg, om nazismen som ideologi).

SSU bär drag som går åt precis det håll som medförde de norska partikamraters död förra sommaren (Patrik Ohlsson, SD Ängelholm, angående terrorhandlingen av Anders Behring Breivik). Jag tror att Anders Behring Breivik har varit en nyttig idiot som utnyttjas av den konspiratoriska frimurarorden (Thomas Karlsén, SD Trollhättan)

Vi har fortfarande samma synsätt. På kommunal nivå är det inte så stor skillnad mellan partierna, det är nog mest på nationell nivå (Bernard Ek, SD Mönsterås på frågan om varför han samarbetar med Svenskarnas Parti som är ett nazistparti)

Religionsfrihet tycker jag inte om, den bör avskaffas (Pär Norling, SD Bollnäs)

Pär Norling i Bollnäs menar också att man ska kunna utvisa svenska medborgare och till och med barn om de begår ett brott. Var dessa ska utvisas i så fall kan han dock inte svara på. De flesta av dem som fällde dessa och liknande uttalanden har blivit uteslutna ur partiet. Det är närmare bestämt 25 procent av dess folkvalda som har lämnat eller tvingats avgå sina platser. Intressant, då SD anklagar alla andra för att tillhöra PK-maffian, men själva fortsätter de att polera sitt budskap. SD agerar ytterst oansvarigt och omoraliskt mot Sveriges invånare. Inget normalt politiskt parti vill samarbeta med SD på grund av att de står för ett förakt mot människan, i alla fall om du har en avvikande religion, hudfärg, språk och etnicitet.

Röda Nejlikan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons