Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det blir namnet på månskensrinken i Nolby

Nu är det klart med nytt namn på Löta IP.
Prosharp Arena invigs den 29:e november, och Danijela Rundqvist kommer bland andra att vara på plats.

Nolby IK var inställda på att lägga ned verksamheten, men räddades bland annat av att ett företag valde att gå in som huvudsponsor och köpte arenanamnet på gamla Löta IP.

Läs mer: Glädjebeskedet – Nolby IK räddas från konkurs

Nu står det klart vad arenan kommer heta, och det kan bli en storslagen invigning när Prosharp Arena invigs den 29:e november.

Danijela Rundqvist, en av svensk damhockeys stora och vinnare i SVT:s Mästarnas Mästare, klipper bandet klockan halv två.

Dessutom kommer kommunalrådet Peder Björk att vara på plats, och delar av Takida/Stifelsten dyker upp för att stå för liveunderhållning.

"Så sent som den 5/10 hotades Nolby IK av konkurs och avveckling på ett extra årsmöte, men med hjälp av sponsorer, stödmedlemmar och eldsjälar kan nu föreningen se framtiden an med tillförsikt", skriver föreningen i ett pressmeddelande.