Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det bubblar kring Guns N' Roses

Det tisslas och tasslas kring det amerikanska rockbandet Guns N' Roses. Under julhelgen har bandet bland annat uppdaterat logotypen på sin officiella hemsida till den klassiska med rosor och revolvrar och på Facebook syns en ny profilbild, skriver The Guardian.

Annons

Det ryktas nu friskt om bandet har en ny turné på gång eller om det till och med är så att originaluppställningen ska återförenas. Tidigare i år har det spekulerats i om sångaren Axl Rose och gitarristen Slash, som lämnade bandet 1996, har grävt ner stridsyxan och börjat prata med varandra efter flera års osämja.

Gitarristen Richard Fortus sa även till en fransk tidning i somras att gruppen har nytt material nog för "två eller tre album".

För de trogna fansen återstår bara att vänta och se vad som blir av ryktena. Senast originalmedlemmarna spelade tillsammans var 1990, innan trummisen Steven Adler lämnade bandet.