Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Tvättmaskin började brinna i en källarvåning i en flerfamiljsfastighet centralt i Sundsvall.

Det har varit en relativt lugn natt i Medelpad. Några personer som omhändertogs för fylleri gjorde motstånd och polisen fick sätta handfängsel för att kunna omhänderta dem för fylleri. En del av dessa krängde och spottade mot poliserna så förutom fylleri finns det anmälningar om hot och våld mot tjänsteman.

Väder:

Kusten: Mulnande söderifrån följt av regn under eftermiddagen. I Ångermanland och möjligen även Medelpad mest uppehåll. 12-17 grader. Vind sydostlig.

Inlandet: mulnande söderifrån följt av regn, främst under eftermiddagen. 10-15 grader. Vind omkring syd, i morgon sydostlig.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Krav att domare utbildas i sexbrott efter en rad fall där män utsatt barn och unga kvinnor för våldsamma, sadistiska övergrepp har resulterat i att männen friats från våldtäktsanklagelserna.

Internationellt:

Även om inte Greklandskrisen stod på dagordningen under G7-mötet i Dresden på fredagen kom den att dominera samtalen mellan de sju finansministrarna.

På fredagen rapporterade också AP att personal vid FN:s människorättskontor är rädda att förlora jobbet om de talar om de franska soldaternas misstänkta sexövergrepp mot barn i Centralafrikanska republiken.

Minst 16 personer dödades när en polisbil, en taxi och en minibuss krockade i en by nära staden Beni Suef i norra Egypten.

Sport:

Anton Strålman och Tampa Bay Lightning är klara för Stanley Cup-final efter att ha besegrat favorittippade New York Rangers i sjunde semifinalmatchen.

Framgångar för svenska seglare i Holland. Så bra att OS-biljetter till Rio säkrades.

Tidernas största Fifa-skandal rubbade inte Sepp Blatter. Internationella fotbollsförbundets mångårige ordförande valdes på fredagen för en femte mandatperiod som lovade snabb bättring.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström