Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

En Norrborrbottning i 30-årsåldern kunde gripas i Fillan efter några minuters biljakt. Mannen hade försökt köra från polisen men det tog stopp i en rondell.

Någon eller några gjorde ett inbrott under natten mot Församlingsgården i Timrå.

Polisen misstänker att någon anlade en bilbrand i Nacksta under natten mot torsdag.

En berusad man hittades misshandlad vid Selångersån i centrala Sundsvall. Det var en förbipasserande person som hittade mannen liggande bredvid ån vid 23.30-tiden.

Morgonnytt:

Polisfel och personal fixade pedofilflykten

Väder:

Kusten: På dagen tätnar molnen och lokalt kan det förekomma någon skur. 15-20 grader. Vind omkring väst.

Inlandet: Tidvis molnigt och lokala skurar. 10-15 grader. Vind omkring väst.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett flygplan på Arlanda bombhotades under onsdagskvällen. En man greps i Finland, misstänkt för hotet.

Regeringen vill sänka skatten för pensionärer från nästa år. Det skriver statsminister Stefan Löfven och finansminister Magdalena Andersson på DN Debatt.

Internationellt:

Grekland, Tyskland och Frankrike avslutade vid midnatt ett knappt två timmar långt möte i Bryssel om Greklands ekonomiska kris. Men det fanns inga tecken på något genombrott

Den tidigare polska utrikesministern, numera parlamentets talman, Radoslaw Sikorski samt fyra ministrar har tvingats att avgå från sina poster.

Sport:

Den svenska fotbollsdomaren Pernilla Larsson har tilldelats sitt första uppdrag i fotbolls-VM i Kanada – hon dömer Japan–Kamerun i grupp C under natten till lördag.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström