Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här är nöjesevenemangen du inte får missa i november

Vill du hitta på något roligt i november men vet inte vad? ST ger dig lite hjälp på vägen och listar tio av evenemangen den här månaden.
Hela listan hittar du i en faktaruta nedanför.

Annons

1. Sanna Martinez & Hit unit

Sanna har kommit till länsfinal i Svensktoppen nästa två år i rad. Här har hon med sig ett erfaret band för att underhålla två kvällar på E-Street, den 13 och 14 november.

Läs även: Sanna Martinez siktar mot Melodifestivalen

2. Dans på rosor

Let's Dance-profilen Tobias Karlsson tar sin föreställning till Sundsvall och Tonhallen den 13 och 14 november.

3. Till häst genom Västerbotten

Sven Björklund och Olof Wretling från humorgruppen Klungan kommer med sin föreställning till Tonhallen den 15 november.

4. Hannah Aldridge

Singer/songwriter från USA som är på turné genom Sverige. Kommer till E-street den 19 november. Som kompand och förband har hon albumaktuella Sundsvallsrockarna Jetbone.

5. Christmas night

Magnus Carlson, Sonja Aldén och Shirley Clamp kommer till Sundsvall den 21 november.

Läs även: Schlagerstjärnor hyllar Björn och Benny

6. Doug Seegers

Den amerikanske musikern som slog igenom i "Jills veranda" kommer till Sundsvall ännu en gång. Nu med en julkonsert i Pingstkyrkan den 21 november.

7. Temperance movement

De gjorde succé förra gången de gästade Sundsvall. Nu kommer de till E-street, den 26 november direkt efter en Europaturné med Rolling Stones.

Läs även: Hett brittiskt band på E-street

Lämnade ingen besviken

8. Skratta med käften med Josefin Johansson

Hon kommer till Sundsvall med den egna showen "Tjejgrejor" och Railway Saloon den 26 november. Josefin Johansson har nominerats till årets kvinnliga komiker på Standupgalan 2015.

9. Al Pitcher

Landets största internationella komiker är på Sverigeturné igen med “Nääämen it’s Al Pitcher". Det blir en klassisk standup-show med hans karaktäristiska interaktion med publiken och kvicktänkta humor. Han gör två föreställningar på Sundsvalls Teater den 28 november.

Läs ävem: Al Pitcher roar i rasande tempo

10. Deströyer: Millencollin

Skatepunkveteranerna från Örebro är ute på världsturné och gästar Sundsvall och Club Deströyer på Aveny den 28 november. Förband är lokala All is left.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter