Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här duger inte Norrporten

Norrporten äger 91 procent av gamla Stadshuset som inrymmer Visitor center – porten mot turismen. Hur i all sin dar tänker ni som låter Stadshusrestaurangen stå och förfalla. Den som har varit en av stadens självskrivna samlingspunkter för all företagsamhet.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Det här duger inte Per Persson, ansvarig. Se till att göra de förbättringar som behövs i köksregionerna så att anständiga förhållanden finns för en entreprenör att verka.

Näringslivsbolaget, som ansvarar för Visitor center: Se till att besökande turister får en hel bild av staden och skildra staden i dess helhet inte bara de centralaste stenkvarteren och öppna klockan 10, inte en timme senare än allt annat i den sakta döende stadskärnan. Nu lägger också Orangeriet ner, som kunde vara den perfekta oasen för stadslivet. Denna försämring av möjligheterna att sälja staden får inte bli långvarig. Se till att visa handlingskraft, ni ansvariga.

Sten Rigedahl

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel