Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det Sundsvalls kommun gör är rena katastrofen

Annons

Jag har jobbat inom äldreomsorgen i 32 år och har aldrig varit med om något liknande. Visst har jag varit med om åtskilliga förändringar under årens lopp, för arbetsro har vi aldrig haft. Men det Sundsvalls kommun håller på med nu är ju rena katastrofen för både personal och våra kunder.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Kunderna får inte den hjälp de så väl behöver och dessutom är beviljade att få, och varför, jo det finns inte personal så det räcker och de som finns är alldeles för få och går redan på knäna efter denna neddragning av personal.

Läs också: "Bli aldrig gammal i Sundsvall."

Jag har aldrig under mina 32 år mått så dålig av att gå till mitt arbete som nu och många, om nu inte alla känner likadant.

Vad Sundsvalls kommun nu vinner på detta, mer än att få en utarbetad arbetsgrupp, det förstår inte jag. Så tänk efter innan ni bara har sjukskriven personal.

Slutkörd undersköterska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel