Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Detta har hänt i Regina-fallet

En flicka som heter Regina kommer till Sundsvall och lämnas utanför Migrationsverket, hon saknar identitetshandlingar. Flickan, som kommer från Indonesien, söker asyl och placeras i en stödfamilj.

Vid lunchtid ska Regina ta bussen till Kulturmagasinet. Hon bor nu på ett stödboende i Granloholm. När hon inte har kommit tillbaka vid middagstid slår personalen larm.

Polisen utfärdar rikslarm efter den försvunna flickan.

Polisen får uppgiften att Reginas busskort har använts klockan 12 den 15/11 och att en bok som hon lånat lämnats tillbaka på biblioteket en kvart senare.

Två utredare jobbar heltid med försvinnandet.

Polisen får veta att Reginas betalkort har använts vid två tillfällen efter hennes försvinnande.

Underrättelsetjänsten har börjat undersöka om det kan röra sig om misstänkt trafficking.

Tips kommer om att en person sett flickan på nattåget mellan Stockholm och Göteborg.

Reginas bild sprids med hjälp av en larmkedja till bland annat bensinmackar, securitas och tullen runt om i landet.

Fyra utredare jobbar heltid och flera spanare är engagerade i fallet. Polisen visar Reginas bild på Kulturmagasinet, Y-buss, SJ och Ica Esplanad.

Andra boende på boendet Estonte hörs och polisen får veta att Regina pratar bra engelska.

Information om Reginas försvinnande läggs ut på tv-programmet Efterlysts hemsida.

Flyers delas ut i Sundsvall och en grupp startas på Facebook.

Nu vet man att en tågbiljett betalats med Reginas kort, biljetten är köpt i en automat på stationen i Sundsvall vid halv tretiden den lördag då hon försvann. Biljetten gäller avgången 16.11 från Sundsvall till Gävle.

Polisen har gått igenom en dator som Regina använde dagen innan hon försvann, men inte hittat något av intresse för utredningen.

En man har hjälpt Regina med biljettköpet. Han berättar att hon varit i sällskap med en yngre man och att de båda ville åka till Ludvika, men eftersom det inte gick något tåg dit valde paret istället biljetter till Gävle.

Polisen i Ludvika och Gävle informeras och får en ny bild av flickan.

Hemsidan findregina.com är klar och läggs ut på internet. Här finns information om vad som har hänt och hur Regina ser ut.

Sökandet fortsätter, men inga avgörande tips har kommit in.

Killen som var i sällskap med Regina har inte identifierats.