Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Detta visste du inte – Tommy Naurins märkliga tatuering: "Det är SÅ konstigt"

I vårsäsongens nästsista program gästar experten Elena Lövholm och Sportbladets Robert Laul.
Jamal Blackman-skandalen, ÖFK:s målvaktsfråga och kaxighet, Giffarnas eventuella spelarflykt och succévår, problematiken med Gefles nya identitet, konstgräsdebatten och mycket mer diskuteras.
Dessutom tipsar Laul och Lövholm våra norrländska lag om vad de borde förstärka med under sommaruppehållet. ÖFK borde värva en Djurgårdsmålvakt, Giffarna en ersättare till Sonko Sundberg och Gefle... ja, allt möjligt.

Om du inte kan eller vill se hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta. Dessa följer nedan.

2:40: Jamal Blackmans fyllekörning har inte gått någon obemärkt förbi. ÖFK väljer att behålla honom låneperioden. Är det rätt och vad sänder det ut för signaler? Hur har ÖFK agerat under skandalen och påverkar denna händelse hur folk ser på ÖFK:s fina vårsäsong?

10:39: ÖFK skiljer sig från många allsvenska lag med sin kaxighet. Inför derbyt mot Giffarna stack de ut hakan ordentligt samtidigt som Sundsvall anammade en mer ödmjuk stil. Borde ÖFK bli mer lik andra lag? Finns det några risker med att vara för kaxiga? Eller är det bara så att vissa lag "passar" att vara kaxiga?

16:08: Hur ser Robert Laul på GIffarna? Runar Sigurjonsson och Noah Sonko Sundberg har varit två av Giffarnas bästa spelare denna säsong. Sonko Sundberg är inlånad från AIK och ser ut att lämna medan Sigurjonssons fina vårsäsong kan innebära en spelarförsäljning under sommaren. Vad skulle det betyda för Giffarna? Kan de fortsätta vara ett topplag i Allsvenskan utan dem?

19:20: Under våren har Sundsvall använt i princip samma startelva trots ett intensivt spelschema. Rätt eller fel? Kan det skapa osämja i truppen när bänkspelarna inte får chansen?

22:07: Elena Lövholm levererar en skön berättelse om Fotbollspuls-favoriten Tommy Naurin som har en väldigt udda tatuering. Vad kan det vara? Här kan ni se mer om Naurins alla tatueringar.

23:54: Gefle är Allsvenskans krislag nummer ett. Vad är det som inte funkar just nu? Har den "nya" identiteten stjälpt föreningen och borde man gå tillbaka till det gamla? Hur viktigt är det för klubbar att hålla fast vid ett spelsätt för att på så sätt skapa en kontinuitet?

29:29: Roger Sandberg diskuteras jämnt och ständigt i Gävle. Borde han sparkas? Robert Laul och Elena Lövholm tycker till och Laul kastar ut ett rätt oväntat tränarnamn som eventuell ersättare till Sandberg.

31:33: Våra två gäster skickar iväg några tips till Gefle, Giffarna och ÖFK inför sommaruppehållet. Vad måste lagen förstärka med egentligen?

37:05: Konstgräsdebatten är alltid het i svensk fotboll. Robert Laul har skrivit om det under säsongen och fått kritik från de norrländska delarna av Allsvenskan. Nu utvecklar han sina tankar och berättar vad han tycker borde hända i konstgräsdebatten.