Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall Hockey fortsätter lagbygget – ytterligare tre spelare klara för kommande säsong

Mitt under högsommaren jobbar Sundsvall Hockey med lagbygget inför säsongen. Under veckan har spelare skrivit på kontrakt och nu är ännu fler spelare klara för klubben.

Annons

Sundsvall Hockey jobbar för fullt med lagbygget inför säsongen.

De nya namnen som presenteras av Sundsvall Hockey är backarna Tommy Stenqvist, Albin Runesson och forwarden Markus Kinisjärvi.

Det blir ännu ett år i klubben för Markus Kinisjärvi som hittills har gjort 108 matcher i Sundsvallströjan sedan han kom till klubben säsongen 2012/2013.

– Markus är en smart spelare med ett stort Sundsvallshjärta. Det är riktigt roligt att han blir kvar hos oss, säger Sundsvall Hockeys sportchef Stefan Lindqvist i ett pressmeddelande.

Läs mer: Markus Kinisjärvi öppnar för Sundsvall Hockey: "Ville förlänga mitt kontrakt i julas"

Även backen Tommy Stenqvist är klar för ännu en säsong i Sundsvall Hockey. Han har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över ett år och kom till klubben inför förra säsongen efter att ha spelat i Timrå IK.

– Jag är oerhört glad att Tommy fortsätter spela med oss. Det kommer att bli ett viktigt år för honom då han kommer få en större roll med mer ansvar, säger Stefan Lindqvist.

Läs mer: Poängstark forward stannar i Sundsvall Hockey: "Jag trivs jättebra"

Klubben har även förstärkt försvaret i form av unga nyförvärvet Albin Runesson. Han kommer senast från spel i Modo men med erfarenhet av 28 SHL-matcher, men har också varit utlånad till Mora IK och Timrå IK. Nu väntar spel i Sundsvallströjan.

– Vi är glada att Albin valde Sundsvall. Han är en allround-back som vi hoppas kommer att tillföra mycket, säger Stefan Lindqvist.

Mer läsning

Annons