Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall Hockey rör om i styrelsen: "Ordnad ekonomi är högsta prioritet"

Det är inte bara en ny ordförande som presenteras i Sundsvall Hockey inför årsmötet 15 juni. Klubben presenterar en hel rad andra namn som är aktuella för förtroendeuppdrag i föreningen.

Annons

Sundsvall Hockey gör om styrelsen ordentligt till nästa säsong.

Valberedningen har avslutat sitt arbete inför Sundsvall Hockeys årsmöte 15 juni och föreslår en lång räcka ledamöter till styrelsen. Som Sporten berättade i måndags har Hans Åhrman föreslagits som ny ordförande efter att ha varit ordförande i ungdomssektionen under senaste året. Åhrman har ett mångårigt engagemang i föreningen och har också varit styrelseledamot i Medelpads Ishockeyförbund.

"Det känns hedrande att bli föreslagen till ordförande i en så stor idrottsförening som Sundsvall Hockey, föreningen står för flera viktiga värderingar som betyder mycket för mig", säger Åhrman i ett pressmeddelande.

Förutom ledamoten Arne Pettersson, som har valts in på två år, föreslås en rad nya namn som ledamöter: Göran Wenner, Patrik Lundman, Christer Johansson, Per Nilsson och Nicklas Norberg.

Per Nilsson är som bekant tidigare spelare och medlem i klubben sedan många år medan Nicklas Norberg har varit engagerad i Sundsvall Fans.

Hans Åhrman menar att klubben är på rätt väg och vill stärka relationen till föreningens samarbetspartners och säkra ekonomin för att de ska kunna fortsätta med sina verksamheter inom både junior och senior. En ordnad ekonomi är högsta prioritet för att det ska bli verklighet, menar Åhrman.

"Jag är fullständigt övertygad om att styrelsen med densammansättning som valberedningen föreslår har alla möjligheter att fortsättautveckla all verksamhet i föreningen", säger han i pressmeddelandet och fortsätter:

"Med så många engagerade människor som finns inom SundsvallHockey så känns det väldigt bra."

Torbjörn Stark, som är sammankallande i valberedningen, är väldigt nöjd med de föreslagna namnen.

"Vi tycker att den uppställning som nuföreslås årsmötet mycket väl stämmer upp med klubbens ambitioner vad gällerbåde ett stort engagemang och hjärta för Sundsvall Hockey, att en ordnad ekonomi har hög prioritet samt att ett avancemang till hockeyallsvenskan är målet", menar han.

Mer läsning

Annons