Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ånge studsade tillbaka: "Visar prov på god moral"

Två tappade ledningar var inget som satte stopp för Ånge.
Båda gånger replikerade man inom ett par minuter och segern var ett faktum.
– Vi plockar fram det lilla extra när det behövs, säger tränare Benny Matsson.

Annons

Efter att ha kontrollerat den första halvleken spelmässigt var allt lugn och ro i Ångelägret när man gick till halvtidsvila med en 1–0-ledning.

Kvarten in i den andra halvleken lyckades dock gästande Anundsjö sätta dit ett kvitteringsmål. Ångermanlänningarnas första av två för dagen skulle det visa sig.

I samband med målet byttes Linus Sjölander in, som direkt satte sin prägel på matchen. Minuten efter sätter han tvåan själv innan han fyra minuter senare spelar fram till Karl Cunninghams andra mål.

– I samma veva får de rött kort, då känns matchen i stort sett klar. Men på något vis blev vi bekväma. De lyfter in många bollar och så står det helt plötsligt 3–3. Då hamnade vi lite grann i chock, säger Benny Matsson.

Kvitterat med sex minuter kvar att spela. Av dem behövde Jordan Ball bara en minut för att göra det vinnande målet. Tränare Matsson igen:

– Vi visar prov på en god moral i dag när vi direkt tar tillbaka initiativet efter tappad ledning. Vi vinner tack vare ett riktigt bra lagjobb.

Laginsatsen till trots fanns det ändå spelare i de grönvita som "Benny Guldfot" vill lyfta fram lite extra.

– Cunningham och Philip Olofsson är väldigt nyttiga som innermittfältare. Sen gör Amaro Bahtijar debut från start i dag, han gjorde det också bra.

I och med segern gick Ånge om Selånger i tabellen och ligger nu på en tredjeplats med fem omgångar spelade.

Mer läsning

Annons