Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsatt förlusttrend för Ånge: "Vi måste hitta glädjen i laget"

Det går fortsatt tungt för Ånge. I matchen mot Sandvikens IF blev förlusten stor, då de besegrades med 9-0. Nu ligger fokus på att bygga ihop laget. "Vi ska försöka hitta tillbaka till det roliga med fotbollen", säger tränare Edib Kurtovic.

Annons

Nu är det återigen Sebastian Sandberg som tillsammans med Edib Kurtovic står som tränare för laget.

Efter 0-6 i halvtid var det en lång uppförsbacke för Ånge. Sandvikens ledning utökades slutligen till nio mål mot Ånges noll.

– Det finns inte så mycket att säga. Det var ett lag på planen, så enkelt är det. Vi har duktiga spelare i laget, det är inte där det brister. Vi jobbade inte som ett lag, utan alla jobbade en och en, säger Edib Kurtovic.

Det har hänt mycket i truppen under den gångna veckan. Tränare Erion Sqapi fick under fredagen sparken från sitt uppdrag. Nu är det återigen Edib Kurtovic och Sebastian Sandberg som står som tränare för laget.

– Just nu är det jag och Sebbe som har hand om det här, precis som vi hade ett tag innan Sqapi. Vi har hoppat tillbaka på det tåget och nu ska vi försöka hitta glädjen i laget, säger Kurtovic.

Sju spelare har även lämnat klubben och sju nya spelare har tillkommit.

– Nu är prio ett att få ihop laget. Det känns som att vi är på rätt väg, det går inte att trolla på mindre än en vecka.

Nästa match för Ånge är borta mot Boden lördag 13 augusti.

– Den här matchen är bara att glömma. Vi vet vilka justeringar som ska göras och sedan är det bara att se fram emot veckan och göra en bättre match borta mot Boden.

Mer läsning

Annons