Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter serieseger och kvalspel – Söråker får behålla nyckelspelarna

Söråker vann division 1 och kvalade till Allsvenskan i bandy.
Nu är lagbygget inför kommande säsong i full gång – och Söråker får behålla en rad nyckelspelare.
– I stort sett hela förra årets trupp är klar för en fortsättning, säger spelande tränaren Joakim Hedberg.

Annons
Joakim Hedberg fortsätter som spelande tränare i Söråker.

Förra säsongen var framgångsrik med serieseger och kvalspel, och nu laddar Söråkers bandyherrar om.

– Glädjande är att i stort sett hela förra årets trupp är klar för en fortsättning, och en positiv nyhet är att Albin Norlander ansluter till oss på heltid efter att ha spelat endast ett fåtal matcher med oss föregående år, säger spelande tränaren Joakim Hedberg till klubbens hemsida.

Även han fortsätter i sin roll.

– Vi kommer att fortsätta satsa på att utveckla förra årets lag fullt ut, och eventuellt kommer vi att komplettera med någon till spelare. På ledarsidan har jag har fått fortsatt förtroende med att både leda laget och spela själv även nästa säsong. Där ser jag att det är nödvändigt att bredda om vi ska kunna utveckla vårt spel till ytterligare en nivå. Då krävs det att jag får lite assistans på både träningar och matcher, så där jobbas det aktivt på att få in någon till, säger Hedberg.

Här är spelarna som är klara för spel med Söråker kommande säsong:

1. Edvin Borg7. Niklas Westerlund10. Filip Nyberg12. Filip Oskarsson-Petré13. Joel Östlin17. Albin Norlander18. Jocke Oskarsson-Petré19. Emil Bjurs20. Jocke Hedberg33. Sebastian Blixt51. Jonas Brundin64. Max Lundqvist71. Jesper Wegar87. Kristoffer Forsberg92. Adrian Byström95. Samuel Nyberg96. Konrad Ålund-Smedlund97. Robin NordströmWilliam Oskarsson

Mer läsning

Annons