Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dokusåpavärstingen Jockiboi berättar om sin virala succélåt "Snapchat"

Joakim "Jockiboi" Berg är ena halvan av Gmx och Jockiboi som nyligen släppte video och singel på Sundsvallsbolaget Ninetone. Här berättar han om låten och om att snapchatta.

Annons

Hur kommer det sig att du släppte en singel med Gmx?

– Jag tyckte att Gmx musikstil passade mina tankar vad jag ville göra lite musikaliskt, men ändå med humor. Så man blandar min humor och hans musiktalang helt enkelt.

Vad säger du om videon?

– Jag är nöjd till 90 procent. Hade gärna haft en lite ljusare gladare video, men vi spelade in på en riktigt grå och tråkig dag tyvärr. Men överlag så är jag sjukt nöjd och samtidigt taggad att göra ännu bättre i framtiden.

Hur bra är du på att snapchatta?

– Jag är väl inte så bra, för att ha Sveriges största Snapchat-konto så suger jag. För att vara ärlig har valt mina andra medier före och prioriterat snap rätt lågt, men jag försöker posta när jag har tid i alla fall.

Vad är det sjukaste du har skickat ut eller fått på Snapchat?

– Jag är så tråkig att jag aldrig skickar snap typ, för jag har helt enkelt inte tid. Men jag brukar få snaps av mina vänner, bilder från toaletten när de är färdiga, haha...

Vad har du pysslat med efter "Kungarna av Tylösand"?

– Jag driver Sveriges största svensktalande Youtube-kanal med över 315 000 prenumeranter och över 500 000 tittare per video. Det är sjukt häftigt och roligt då jag nu i dag har fler tittare på mina egna videor än 90 procent av tv-programmen på svensk tv. Det är mitt heltidsjobb helt enkelt och tar upp nästan all min tid då min flickvän samtidigt driver en av de största skönhetskanalerna på Youtube. Jag hjälper till en hel del där också.