Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dominik Henzel får sällskap av Sundsvallskomet på humorscenen

På torsdagskvällen har Skratta med käften laddat upp med ett gäng roliga människor.
Nu får vi bland annat se Dominik Henzel och Sundsvallskometen Daniel Strömberg.

Nu är det dags för Skratta med käften på Railway Saloon igen. Den här kvällen får vi se Dominik Henzel som dragplåster, men även stjärnskottet Carl Stanley och vinnaren av Bungy comedy Daniel Strömberg från Sundsvall.

Dominik Henzel har setts i RAW comedy club men arbetar också som skådespelare med roller i både filmer och tv-serier. Du har kunnat se honom i bland annat hyllade "Solsidan" på TV4, flertalet reklamkampanjer och som Sudden i kultfilmen "G". Just nu är han aktuell i TV4-satsningen "Boy Machine" som nyligen hade premiär.

Carl Stanley är magikern som blivit ståuppkomiker. Stanley jobbar med en blandning av skicklighet, humor och Helsingborgsdialekt.

Daniel Strömberg är det senaste tillskottet till Skratta med käften-gänget och har precis vunnit Sveriges största rookietävling för komiker, Bungy Comedy i Grums. Nu är det dags för debut på hemmaplan.

Jimmy Södermark, som är en av grundarna till klubben, dyker upp med nya funderingar och berättelser ur ett tragikomiskt liv.

Konferencier är Yngve Hansson och kvällen börjar klockan 20:00.

Läs även

Daniel Strömberg vann Bungy Comedy – får öppna för känd komiker

"Jag tappade känseln i ansiktet"