Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dragons coach: "Det krävs för att vi ska vinna"

Dragons tar emot Norrköping Dolphins i Sporthallen klockan 19.04 i den andra kvartsfinalen. Här är förutsättningarna

Läget i laget:

Tommie Hansson kan ställa upp med full trupp som är redo för spel.

Tränarsnack:

– Norrköping är ett bra lag och har gjort en väldigt bra säsong. Så får min del är det inte förvånande att de slutade i toppen av tabellen. Men vi är minst lika bra. Vi har tittat på matchen nu två gånger och det blir en till gång innan matchen och vi kastade bort 23 bollar och matchen var ändå väldigt tight. Det bevisar bara hur bra vi är.

Norrköping har sin styrka i sitt försvarsspel, men under grundserien gjorde vi nästan 90 poäng mot dem så vi vet att vi kan. Nu gäller det bara att göra det också. Om vi får till vårt offensiva spel så vinner vi.

Pressen i den här matchen ligger på oss eftersom det är på hemmaplan och eftersom de vann sist, men jag tycker ändå att känslan i laget är bra. Det är glatt men koncentrerat och det känns positivt, säger coachen Tommie Hansson inför returmötet mot Norrköping Dolphins.

Notera att ...

... Dragons föll i förra mötet med 70–61, efter en stark avslutning av Norrköping.

... Historiskt sett leder Norrköping över Dragons i antal vunna matcher sinsemellan, Norrköping leder de inbördes mötena med 23–21.