Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dragons fulltaliga mot Borås – men tränaren saknas

Sundsvall Dragons har elva spelare att tillgå mot Borås.
Men bara en tränare.
– Christer är på steg fyra-utbildning i USA, men det är roligt att åka med elva spelare, säger Tommie Hansson.

Annons

Efter förlust mot Södertälje väntar nu ny bortamatch för Dragons. Den här gången mot Borås. Ett Borås de kämpar för att hålla bakom sig i tabellen.

– Vi känner att det är vi, Luleå och Borås som gör upp om tredjeplatsen. Vi ska vinna tillräckligt många matcher för att bli trea, säger Tommie Hansson.

Med sig på bussen mot Borås har Hansson med sig elva spelare, det vill säga hela truppen. Det innebär också att Ernests Kalve finns med igen efter att ha missat förra matchen.

– Vi försökte mot Södertälje, men vi var en man kort och Södertälje var lite för bra. Men nu är "Ernie" med och vi åker med alla som har licens, säger Hansson och fortsätter:

– Vi har analyserat Södertäljematchen och tränat på efter det. Träningen på onsdagsförmiddagen var bra så vi hoppas få med oss energi till Borås.

En som däremot inte är med är Hanssons assisterande tränare, Christer Sjögren, som är i USA på grund av tränarutbildning.