Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dregla över årets skoterprylar i första avsnittet av Skoter-tv

Längtar du efter snö lika mycket som vi gör? Medan du väntar kan du trösta dig med att dregla över förgasare, drivmattor och kammar i första avsnittet av Skoter-tv.
– Vi vet att skotern fängslar otroligt många människor. Nu ska vi grotta riktigt djupt i skotervärlden. Men vi behöver dina skoterklipp för att det ska bli bra, säger Jonas "Heavy" Stentäpp som programleder satsningen.

Nu drar vi i gång Skoter-tv på riktigt. I dag släpps första avsnittet där Jonas "Heavy" Stentäpp och tillsammans med Martin Trygg bakom kameran åker runt till ett gäng skoterhandlare och spanar in årets hetaste prylar.

– Vi vet att skotern fängslar otroligt många människor i den här delen av Sverige. Nu ska vi grotta riktigt djupt i skotervärlden, säger Heavy.

Vi kommer från december och framåt publicera ett knippe avsnitt av Skoter-tv där vi bland annat träffar skoterveteraner, ett gäng extremåkare och åker på skotersafari i fjällvärlden.

– Skotern har många olika nischer och spår, alltifrån galningarna som voltar med sina maskiner till naturälskare som vill åka på långa lugna turer i vacker fjällmiljö. Vi kommer att försöka fånga de olika delarna i vår programserie, säger Fredrika Hillervik, nyhetschef på dt.se.

Eftersom vintern låter vänta lite på sig i år så behöver vi nu era egna skoterklipp för att kunna frossa i snö. Har du gjort det galnaste hoppet, kört sjukt snabbt, kört det lösaste pudret eller bara har lite fina snö- och skoterklipp?

Mejla dem via sprend eller mejla dina youtube-klipp till: jonas.stentapp@mittmedia.se

Senast i dag behöver vi få in ett gäng nya klipp till vårt nästa avsnitt!