Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Driftig handlare utsågs till Årets Torpsbo 2015

Det var inte bara lucior som fick stå i rampljuset under den gångna helgen. I Fränsta passade även Lions Club Torp på att dela ut sitt årliga pris Årets Torpsbo.

Annons

I samband med innebandyturneringen Luciamixen i Fränsta sim- och sporthall så tog representanter för den lokala Lionsklubben tillfället i akt att avslöja vem som blivit Årets Torpsbo 2015. En utmärkelse som består av diplom och ett fat med titeln inristad tillsammans med mottagarens namn. Ett namn som i år stavades Hasse Karlsson.

– Fantastiskt roligt och en stor ära att få ta emot detta, kommenterade den nyblivne titelinnehavaren under kvällen på Facebook, som nu tar över den rollen från fjolårets Torpsbo, Takida och Stiftelsens frontman Robert Pettersson.

Valet av mottagare motiverade Lions Club Torp med följande ord: "Med sitt outtröttliga engagemang och idésprutande har Hasse Karlsson gjort Torpsbygden känd långt utanför Sveriges gränser. Han är en sann lokalpatriot, och hans förmåga att samverka och skapa engagemang kring olika aktiviteter är en sann inspiration för många".

Läs mer: Fränsta och Munktorp tar över världen

Priset överlämnades av Lionsrepresentanterna Anders Udd och Anders Nordlander, som förutom diplom och fat också bidrog med en julinspirerad blomsterkvast.