Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Drömmål när Inter vann

Zlatan Ibrahimovic gjorde ingen av sina bättre matcher, men vad gjorde det?

Inter vann ändå ligamatchen mot Napoli med 2–1 – och i avsaknad av magi från Ibrahimovic var det andra som glänste. Inters 2–0-mål var ett av de snyggaste målen för året. Julio Cruz klackade bollen till Maicon, som istället för att skjuta slog en hård passning till Muntari, som valde att styra bollen mellan sina egna ben och in i mål – otagbart för Gennaro Iezzo i Napolimålet.

Zlatan Ibrahimovic hade ett farligt skott på mål, men utmärkte sig inte annars.

I och med att Milan överraskande förlorade, 1–3 mot Palermo, innebär det att Inter nu leder serie A-fotbollen med sex poängs marginal.

Milans förlust var inte orättvis, Palermo var faktiskt det bättre laget – och inte hjälpte det heller att Milans Ronaldinho inte hade någon bra dag. Superstjärnan gjorde förvisso tröstmålet sju minuter från slutet, men hade dessförinnan träffat ribban samt kostat på sig att missa en straffspark.