Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

E14 är den stora boven i stan

Annons

Jag har bott på landsbygden och vet hur det blir när enbart bybefolkningen ska hålla handeln levande. Det fungerar inte, för utbudet blir bara mindre och mindre då efterfrågan saknas. Blir nog Birsta för dem också tyvärr.

Angående Paris så ägnar jag inte det löftet en tanke när jag sätter mig i bilen för att åka och handla, och att stänga av gamla E4 får mig bara att välja alternativa vägar. Jag är säkert inte ensam om detta. Jag undviker att handla i stan för att det är så besvärligt med att parkera vilket handlarna är överens med mig om.

Affärer med ny fräscha idéer finns det gott om i Birsta vilket tar kunder ifrån Stenstan. Största problemet med trafikmiljön i Sundsvall är ju egentligen inte gamla E4 utan Bergsgatan/E14. Kanske vi ska göra den enkelriktad så att folk bara kan åka ifrån stan, och göra en cykelväg för dem som ska in till stan. Förstår som sagt dina tankar om miljön, men det är en utopisk tanke.

Fulaffe

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel