Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ebba Busch Thor besöker Sundsvall – får sällskap av Calle Schulman

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor kommer till Sundsvall i april. Hon får även med sig den stora medieprofilen Calle Schulman. Besöket i stan är en del av KD:s förvalsturne.

Inför valet i år så åker KD runt på en förvalsturne och har ett tjugotal besök runt om i landet. Och den 5 april besöker partiet Sundsvall.

Ebba Busch Thor kommer att besöka Sundsvall för att få information om läget inom sjukvården i länet. Hon kommer vid en pressträff i anslutning till besöket presentera förslag för kortare vårdköer och ökad tillgänglighet.  

Upplägget för dagen inleds med att Busch Thor gör ett studiebesök på akutmottagningen i Sundsvall på morgonen. Framemot förmiddagen kommer hon att hålla pressträffen på akutmottagningen där hon kommer presentera de olika förslagen.

Mot kvällen öppnar E-Street sina dörrar där Calle Schulman kommer agera programledare och fråga ut Busch Thor i det som partiet kallar för "Tuffa frågor, ärliga svar".

Tid och plats:

Kl. 10 Studiebesök på akutmottagningen

Plats: Akutmottagningen Sundsvall.

11:30-12:15 Pressträff välfärdslöftet

Plats: Akutmottagningen Sundsvall.

Kl. 18:00 ”Tuffa frågor, ärliga svar”. Calle Schulman frågar ut Ebba Busch Thor på E-Street.