Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter Dahlénryktet – JVM-duo från Färjestad kan lånas ut till Timrå

Jonathan Dahlén ryktas vara på väg till Färjestad.
Enligt uppgifter till Mr Madhawk kommer Timrå kompenseras genom att få låna in Fabian Zetterlund och Olle Eriksson Ek.
–  Vill inte säga för mycket nu. Ingenting är klart. Vi får se vad som händer, säger Kent Norberg till Mr Madhawk.

Uppföljning (för Plus-kunder): Jonathan Dahlén och Timrå IK firar nyår som serieledare – berättar om flyttryktena: "Allt är mitt beslut"

Under fredagskvällen kom uppgifter från Värmlands Folkblad att Färjestad är nära att knyta till sig Jonathan Dahlén som kan lämna Timrå för spel i SHL innan sista januari.

Nu kommer nya uppgifter om spelarflyttar mellan just Timrå IK och Färjestad BK.

Enligt Mr Madhawk så kommer Timrå att få låna JVM-forwarden Fabian Zetterlund under resterande del av säsongen som kompensation för att Dahlén lämnar för SHL.

–  Vill inte säga för mycket nu. Ingenting är klart. Vi får se vad som händer, säger Kent Norberg till Mr Madhawk om Fabian Zetterlund.

Men det stannar inte där.

Redan nu ska ett låneavtal rörande målvakten Olle Eriksson Ek, som även han är med i det svenska JVM-laget, vara klart för nästa säsong. Målvakten ska då lånas ut till Timrå över hela nästa säsong.

Uppgifter: Timrås jättetalang Jonathan Dahlén på väg till SHL och Färjestad

► (+) Dahlén om SHL-klausulen och klubbvalet: "Helt upp till mig"