Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter förlustraden: Seger igen för Söråker - 6–3 mot Sidsjö-Böle

Fyra förluster i rad i division 4 Medelpad herr i fotboll räckte. Hemma mot Sidsjö-Böle bröts den tuffa sviten för Söråker. Det blev 6–3 (3–3) i matchen på tisdagen.

– Oj, vilken match vi spelade idag. Vi var inte alls på tårna i matchens inledande 15 minuter; redan i den andra minuten tog de ledningen med 0-1 och bara två minuter senare 0-2. Och i den 11:e minuten 0-3. Men efter det tog vi tag i matchen och i den 22:e minuten reducerade vi till 1-3 via ett inlägg från kanten till Robert Lagergren. Fyra minuter senare gjorde vi 2-3. I den 38:e minuten gick en passning fram till Uros Kalember som gjorde 3-3. Som också var halvtidsresultatet. I den andra halvleken lyfte vi oss ännu mer och vi låg på som resulterade i en straff runt 65:e minuten som tyvärr målvakten räddade. Vi fortsatte ligga på och i den 80:e minuten på en solo löpning gjorde Faton Buzuku 4-3. I den 88:e minuten placerade Faton Buzuku in bollen till 5-3 och i den 90:e minuten fastställde Jasmin Muratovic slutresultatet till 6-3, kommenterade Söråkers lagledare Tony Andersson.

Faton Buzuku gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Robert Lagergren, Emil Sjögren, Uros Kalember och Jasmin Muratovic, målen för Sidsjö-Böle gjordes av John Hellberg 2 och Joakim Hamrin.

Söråker ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Sidsjö-Böle är på femte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 2 augusti. Då möter Söråker Torpshammar på Torpshammars IP 19.30. Sidsjö-Böle tar sig an Medskogsbron hemma 20.00.