Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter hyllningarna – här totalsågas Christoffer Kläffords grupp i Idol: "Vad håller ni på med?"

 
Chris Kläffords Idoläventyr
Visa alla artiklar

Med sin tolkning av låten Imagine har Christoffer Kläfford blivit en av storfavoriterna i Idol.
Men i det fruktade gruppmoment stöter han på problem.
– Nu känns det inte så jävla bra. Det var en sågning utan dess like, säger Lindesbergssonen i programmet.

Från kvällens program av Idol som sänds klockan 20.00 i Tv4:

Idol-deltagarna ställs inför det klassiska gruppmomentet i kvällens avsnitt av tävlingen. Deltagarna fick natten på sig att öva in en ny låt som sedan framförs inför juryn.

Lindesbergshoppet Christoffer Kläfford tokhyllades av juryn för sin tolkning av John Lennons låt Imagine, och även i sociala medier har hyllningarna strömmat in. Men i det tuffa gruppmomentet stöter han på problem.

Knäppandes med fingrarna sjunger gruppen låten Can't stop the feeling av artisten Justin Timberlake. Men juryn var allt annat än imponerad. Vid ett tillfälle glömde Christoffer Kläfford bort texten till låten och juryn visade tydligt sitt missnöje med gruppens framträdande. Jurymedlemmen Nikki Amini som var märkbart upprörd:

Förlåt men vilket förbaskat slöseri med talang. Vad håller ni på med? Ni är fem oerhörda sångröster. Ni har sådan potential, alla fem som står på den här scenen. Och så kommer ni upp och gör den här låten med den här leveransen.

När veckan är slut ska det bara vara 21 deltagarna kvar i tävlingen. Först på måndag kväll får tittarna veta om Christoffer Kläfford gått vidare i tävlingen.

Se också:

Idol-Chris hyllades av juryn efter succéframträdandet: "Halleluja-moment"

Här får lindesbergaren årets första guldbiljett i Idol