Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter Östersundstävlingarna - fortsatt förtroende för skidskyttarna

Efter att det svenska skidskyttelandslaget höjt sig rejält i Pichlers regi får nu de uttagna skidskyttarna fortsatt förtroende även i österrikiska Hochfilzen.

Annons

– Under veckan i Östersund har de här åkarna visat god form, särskilt under den sista helgen, då flera åkte på toppen av sin förmåga, säger Wolfgang Pichler.

Det var positiva besked som gavs under veckan i Östersund. Det blev en fjärde och femte plats i stafetterna och både debutanten Linn Persson och mer rutinerade Elisabeth Högberg visade att träningen har gett resultat. Även herrarna visade att det finns ett försiktigt hopp för det svenska skidskyttet. Nu bär det alltså av mot Hochfilzen där tävlingarna startar på fredag och pågår under helgen.

– Efter ett par dagars lugnare träning hoppas vi att formen fortsätter att stiga när vi nu reser till mellaneuropa för fortsatta tävlingar.

Truppen i Hochfilzen

Mona Brorsson Finnskoga IF

Elisabeth Högberg I21

Linn Persson SK Bore

Anna Magnusson Piteå Skidskytte

Fredrik Lindström Anundsjö SKF

Jesper Nelin Hestra IF Borås

Ted Armgren Vilhelmina SSK

Peppe Femling Tullus SG