Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter sju förluster i rad - äntligen är sviten bruten för Nedansjö

Matchen mellan Torpshammar och Nedansjö på Torpshammars IP slutade 0–3 (0–1). Ett skönt trendbrott för Nedansjö. Laget hade före lördagens bortamatch sju förluster i rad i division 4 Medelpad herr i fotboll.

– Med kniven mot strupen så var det bara seger som gällde idag, vi börjar bra och borde nog fått en straff när Joni Caddick blir nergjord av deras målvakt. Istället får Torpshammar straff och på den gör Fredrik Nordin i målet en kanonräddning. Sedan tar vi ledningen efter 26 minuter då ett inlägg styrs in i eget mål av en motståndare. I andra halvlek trycker Torpshammar på men vi försvarar oss bra och kan kontra in ytterligare två mål. Det sista som händer i matchen är att Torpshammar får ytterligare en straff, men även denna räddade Nordin! Backlinjen med Joakim Wickberg i spetsen och Martin Färnström på mittfältet toppar idag när vi tog vår första bortaseger på två år, kommenterade Nedansjös tränare Christer Söder.

Målgörare för Nedansjö var Joakim Engblom och Viktor Sundström. Ett av Nedansjös mål var ett självmål.

Med en omgång kvar är Torpshammar på åttonde plats i tabellen, och Nedansjö är på tionde plats.

Torpshammar möter Essvik i nästa match borta lördag 14 september 14.00. Nedansjö möter samma dag Kubikenborg hemma.