Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter storförlusten – kaptenen vill ta ansvar: "Jag vill bidra"

Storförlust med 0-11 senast.
Nu laddar Sundsvall Hockey om med Erica Udén Johansson som härförare.
– Jag vill bidra och göra alla lagspelare bättre, säger hon.

Sundsvall Hockeys säsongsinledning har varit himmel och helvete. Efter premiärsegern mot SDE åkte laget på en storförlust mot Leksand med 0-11 senast.

En match som Sundsvall gått igenom under veckan.

– Vi är inte alls nöjda med matchen mot Leksand och det har vi jobbat på under veckan, framför allt defensivt. Stämningen i gruppen känns bra än så länge tycker jag, säger Erica Udén Johansson.

Sundsvalls kapten missade matchen mot Leksand men är tillbaka i truppen mot Djurgården. Udén Johansson ligger för nuvarande tvåa i skytteligan efter sina mål mot SDE och den rutinerade landslagsforwarden känner ett stort ansvar att fortsätta leverera.

– Så är det ju med tanke på de erfarenheter jag har från landslaget och college-hockey. Jag vill bidra och göra alla lagspelare bättre.

Under lördagen väntar säsongens tredje match för Sundsvall när Djurgården står för motståndet på Hovet. En match som ska bli allt annat än den senaste mot Leksand.

– Det kommer bli en tuff match där vi måste jobba hårt och ta vara på våra chanser. Vi måste vara tajta i försvaret, ha bra kommunikation och jobba för varandra. Sedan göra mål på chanserna.