Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efterlängtat skivsläpp för Rapper KC

Skivan påbörjades för två år sedan och har varit klar sedan i somras.
På onsdagen släpper Rapper KC "Vibes of Life" till offentligheten.
– Jag är peppad, säger han.

2012 kom "Get together". Direkt efter släppet började Kristoffer "Rapper KC" Sanuelsson börja jobba på nästa skiva tillsammans med exekutiva producenten Andreas Öhlén. I somras blev den klar och skickades iväg på mastring.

– Jag är peppad och har hållit i mig. Jag försöker att ha framförhållning så att skivan inte flyger över huvudet på folk. Jag tror att många kan digga den, de måste bara hitta den, säger Kristoffer Samuelsson.

Rapper KC har inte skickat skivan till något skivbolag. Det är inte prioriterat men om det skulle passa gör han det.

– Jag fokuserar på att göra feta låtar. Jag har allt det ett skivbolag skulle kunna ge här.

Det finns andra delar han ser skulle fungera bättre för honom. Det tror Andreas Öhlén också.

– Det enda som saknas är en bra byrå som jobbar med branding. Musiken kan vi ge ut på Spotify, Itunes och musikvideor fixar vi själv, säger han.

Den närmaste spelning är en minivideorelease på Moyo i Sundsvall den 1 oktober och den 11 oktober är de releasespelning för skivan i Gävle, där två av Rapper KC:s producenter bor. Det kommer att bli en släppfest i Sundsvall också.

– Jag planerar något större. Jag har olika kriterier och måste hitta en lokal. Då kommer vi ha med Roots Rockers (Rapper KC:s liveband, red anm). I Gävle blir det bara dj, säger Kristoffer Samuelsson.

En recension av "Vibes of Life" i ST kan du läsa nästa vecka.