Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efterlyser bättre information om skidspår – framhåller Bräcke kommun som förebild

Ånge kommun borde bli bättre på att upplysa medborgarna om statusen på de skidspår man är med och kör upp. Det tycker en kommuninvånare som vänt sig till Ånge kommun.

Det är information om det så kallade Callansspåret vid Jämtlandsgränsen som avsändaren efterlyser bättring kring. Ett spår som kommunen är med och sköter om, men som det upplevs vara svårt att hitta information om när kommunen varit där och preparerat spåret.

Läs också: Callansspåret – ett anonymt skidparadis

"Mitt förslag är att den som kör upp spåret går in på skidspår.se och registrerar att det är uppkört", skriver den anonyme skidåkaren, och tycker man kan gå in och titta på hur Bräcke kommun sköter spårinformation och rapportering.

På fredagsmorgonen var den senaste spåruppdateringen på skidspår.se från 23 december, och när ST.nu besökte startområdet strax före lunch så fanns inga åkbara skidspår i sikte.