Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

650 kronor för att flyga med SAS till Europa.

Den 1 september inför flygbolaget SAS ett nytt biljettsystem för bolagets utrikeslinjer i Europa. Lägsta pris för en enkelbiljett blir 650 kronor på samtliga avgångar.

Annons
SAS inför vad bolaget kallar envägspriser till och från Europa. Biljetterna ska säljas som enkelbiljetter och ska fritt kunna kombineras till en tur och retur-biljett. Regler om att resenären måste vara borta en lördag eller söndag slopas.
 Det handlar om att kombinera det moderna lågprisflyget med det effektiva affärsflyget, kommenterar SAS Sverigechef Anders Ehrling.
Antalet stolar till priset 650 kronor kommer variera mellan olika avgångar. Det kommer inte heller finnas något förköpskrav för att köpa biljetter till det priset. SAS kommer sälja 650-kronorsbiljetter till samtliga 22 destinationer i Europa från Arlanda.
 Vi har höga förväntningar på nya Europaflyget, säger Ehrling samtidigt som han berättar att SAS lågprisbiljetter på inrikeslinjerna blivit en stor framgång.
SAS införde lågprisbiljetter för 450 kronor på samtliga inrikeslinjer den första april. Sedan dess har bolaget sålt över 200 000 biljetter till det priset, vilket är betydligt fler än vad Ehrling hade räknat med från början. Därmed räknar han med att det nya lågpriset ut i Europa också ska bli en försäljningssuccé.

Mer läsning

Annons