Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Deras film fick Mitthem att jubla

/

En reklamfilm på knappa två minuter har bidragit till att nära 400 personer anmälde intresse för Mitthems trygghetsboende på Norra kajen.
Bakom filmen står ett litet Sundsvallsföretag.

Annons

Kvarteret håller på att byggas. Redan innan Vårmässan hade cirka 1 700 anmält intresse för de 139 lägenheterna.

Men Mitthem ville ge besökarna en tydligare upplevelse av hur det kommer att se ut både utvändigt och inne i lägenheterna – och det med premiär på Vårmässan.

Mitthem säger sig vilja skapa Europas bästa trygghetsboende och uppdraget att göra en så kallad 3D-visualisering gick till företaget med det kaxiga namnet FA Works (Fabulous and Amazing).

– Ja, vi vill ju hålla högsta kvalitet rakt igenom, säger ägaren Ante Sladic och ler.

Resultatet visade sig direkt, på en knapp vecka kom ytterligare nära 400 anmälningar in.

Ante Sladic har drivit företaget i flera år och i dag är de fyra killar. Man har haft uppdrag både lokalt, nationellt och internationellt.

– Kul att få jobba på hemmafronten och jätteroligt att filmen bidrog till ett sådant ökat intresse för trygghetsboendet. Det är bra kvitto för oss. Förhoppningsvis leder det till mer jobb på Norra kajen, säger han.

Det tog 4,5 veckor att skapa miljöerna och göra filmen.

– Vi har ett gigantiskt bibliotek med möbler och annan inredning. Sedan har vi förstås haft mycket kontakter med arkitekten och med Mitthem om hur man tänkt att det ska se ut. Jag tycker att vi är duktiga på att komma nära verkligheten. Det finns också bra företag att samarbeta med i Sundsvall.

FA Works har gjort uppdrag för både Permobil och Norrporten, men har även visualiserat maskiner för Bosch och motorer för Hägglunds.

För ett fastighetsbolag i New York har man gjort kontorsmiljöer och i fastigheter tror Ante Sladic att man hittat en bra nisch.

– Det har gått lite upp och ner för oss under åren, men det här ser ut att bli vårt bästa år hittills.

Mer läsning