Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flygförsök med dagstur till Ullared

Annons
Researrangören Hasse Nilsson, Värnamo, gör en testresa med flyg över dagen från Midlanda till Jönköping och anslutning till Ullared den 23 maj.
Det blir lågpris hela vägen och om den här testresan blir bra så startar vi liknande resor i sommar, sa Hasse Nilsson vid en presskonferens på Midlanda på tisdagen.
Det finns ett tillgängligt plan i Umeå den här dagen. Där tar man en del av passagerarunderlaget, mellanlandar och tar ytterligare passagerare på Midlanda för att sedan flyga ner till Småland. I Jönköping körs resenärerna med buss till lågprisvaruhuset GK:s i Ullared, där de har drygt sex timmar till förfogande innan hemresan.
Midlanda behöver fler flygande aktiviteter än vad den reguljära trafiken erbjuder. Specialcharter av det här slaget är därför något som platschefen Birgitta Uppling hoppas en hel del av.
Ullaredsresan blir ett första försök. Hasse Nilsson uppger att man också kommer att flyga upplevelsecharter till Island och weekend-resor till intressanta europeiska städer. Men där finns ännu inga klara detaljer.

*** removed caption text ***
Flygplatschefen Birgitta Uppling hoppas att researrangören Hasse Nilsson ska hjälpa upp resandet på Midlanda, bland annat med Ullaredsresor.

Mer läsning

Annons