Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Live-butik för travspel på gång i centrala Sundsvall

/
  • Finslipning in i det sista. Niklas Öberg, Stefan Markussen och Johan Sjöberg hoppas att lokalerna på Nybrogatan snart ska stå klara och innehålla en ATG-live butik.

En ATG-live butik håller på att växa fram i Hemtex gamla lokaler på Nybrogatan i Sundsvall. Förhoppningen är att kunna öppna för spel inom ett par veckor.

Annons
Konceptet innebär att kunderna nästan är med på banan när loppen går, fast via direktsändning och skärm istället för rent fysiskt. Istället för spelstopp klockan 14 på lördag går det att satsa ända fram till start.
På Nybrogatan blir det omkring 50 sittplatser i live-delen och det kommer att finnas servering i form av fik.
Det var tänkt att vi skulle öppna den sjunde september, men det är helt omöjligt. Nu hoppas vi på mitten av september, säger Niklas Öberg.
Tillsammans med de tre kompisarna Stefan Markussen, Johan Sjöberg och Peter Johansson bygger han upp lokalen och kommer sedan att stå för verksamheten.
Vi fixar allt själva, det är tre ton spackel på golvet, säger Niklas Öberg, som själv mest pratade i telefonen under STs besök.
Lokalen är 180 kvadratmeter stor. Live-butiken är ganska ovanlig, bara hundra tillstånd ges i Sverige och en butik finns redan i Bergsåker. ATG står för utformningen och vissa krav ska uppfyllas, som öppethållande sju dagar i veckan och en stor dos travintresse hos ägarna.

Mer läsning

Annons