Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Proffcom anställer ytterligare 35

Proffcom fortsätter att växa i Sundsvall. Nyligen öppnade de ett kundcenter med 21 anställda i Clas Ohlson-huset. Nu ska ytterligare 30—35 personer rekryteras.

Annons
För ett och ett halvt år sedan hade vi nio anställda konsulter på tjänstemannasidan. I dag har vi 107 anställda och nu tar vi nästa steg, säger Greger Tandberg, marknadschef för bemanningsföretaget Proffice i Sundsvall.
Kommunalrådet Christer Berglund är mycket glad över att Proffcom, som är ett dotterbolag till Proffice, valt Sundsvall.
Det visar att Sundsvall kan attrahera nationella företag.
De nu 3035 nya jobben beror främst på att företaget fått en ny stor kund. Vilken den är vill dock Fredrik Fliesberg, chef för Proffcom i Sollefteå/Sundsvall, ännu inte avslöja.
Sedan tidigare sköter de två centren teknisk support för Sprays bredbandstjänster och för telekombolaget Vodafone. I Sollefteå har Proffcom redan 185 anställda. Tillväxten ska därför ske i Sundsvall.
Förhoppningen är att hälften de nyaställda ska vara på plats den 1 september, och då hunnit med två veckors utbildning. Rekryteringen påbörjas därför ganska omgående.
Här finns ett bra utbud av personal och vi erbjuder heltidstjänster, säger Fredrik Fliesberg.
Ja, och ryktet har spridit sig, så en del har redan hört av sig, säger Lotta Holmgren som ska sköta rekryteringen.
För att de 3035 nyrekryterade ska få plats måste dock lokalerna utvidgas. Väggen in till Clas Ohlsons lager ska öppnas och cirka 400 kvadratmeter ska förvandlas till kontorslandskap. Ombyggnadsarbetet startar inom kort.

Mer läsning

Annons