Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall 42 på väg mot rekordmånga deltagare

/
  • Anders Larsson, projektledare för Sundsvall 42, har redan fått in 500 anmälningar.

Konferensen Sundsvall 42 tycks är på väg mot rekord i antalet deltagare. — Vi hoppas det. Redan nu har 500 deltagare anmält sig, säger projektledaren Anders Larsson.

Annons
I fjol hade konferensen 670 deltagare, vilket var den högsta siffran sedan 1997 då man nådde över 700. Men årets konferens den 18-20 oktober kan sätta nytt rekord.
Vi tror att det beror på att vi blivit allt bättre på att skapa ett intressant och spännande program som ligger rätt i tiden. Det i sig är bland annat en följd av att vi i fjol gjorde en ännu mer noggrann genomgång av deltagarnas utvärderingar, menar Anders Larsson.
Årets upplaga av Sundsvall 42 är den 18:e i rad och som vanligt bjuds på en del nyheter.
Konferensen har utvecklats mot mjukare ämnen. Men i år har vi även en delkonferens som är extremt inriktad på teknik. Den handlar om nya prylar, exempelvis elektroniskt papper.
Sundsvall 42 lockar många långväga deltagare från hela landet i fjol nära 300 personer och har stor betydelse för stan, inte minst för hotellen.
Men samtidigt kan vi inte bli mycket större än så här. För då får vi problem med att ordna lokaler, mat, transporter och liknande på ett vettigt sätt, säger Anders Larsson.

Mer läsning

Annons