Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elever invaderar butik – på min tid fick man inte gå utanför skolområdet

Ica på Alnö invaderas på skollunchrasten av elever från Vibackeskolan. Jag var och handlade och helt plötsligt kommer det in en massa elever i affären. Jag räknade till uppskattningsvis 50 stycken. Några handlar och resten "hänger med in".

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Jag upplevde det som totalt kaos och personalen försökte hålla koll och talade om för ett gäng att man fick gå ut om man inte skulle handla. Ingen lyssnade utan man fortsatte att glida runt bland hyllorna. Jag vet att föräldrarna har blivit informerade om problemet men det fortsätter ändå. Så här kan det inte fortsätta.

När jag gick i skolan fick man inte gå utanför skolområdet under skoldagen. Gjorde man det ändå fick man en "hemanmärkning", och det var inte kul att gå hem till föräldrarna med elevkortet för underskrift. Men i dag verkar det som att man inte bryr sig. Det tog cirka 30 minuter innan jag kunde betala och gå vidare.

Det måste ske en ändring snarast.

Alnömyggan

Läs även:

Placera ut fler stora pantmaskiner i butikerna

Jag är frustrerad, förbannad och rädd – kanske kan det få någon att tänka till

Är Sundsvallsborna verkligen så otrygga som det påstås?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel