Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ellen Löfqvist till SDFF

Given i flicklandslaget och med blickarna på sig från flera elitlag. Men Alnötalangen Ellen Löfqvist stannar i distriktet.
Nästa steg på karriärstegen blir Sundsvalls DFF.

– Det är med stor glädje som vi kan förmedla nyheten att Ellen väljer att dra på sig SDFF:s matchtröja kommande säsong. Hon är en av de mest lovande och spännande spelare som kommit fram i Medelpad de senaste åren och därför känns det extra roligt att hon stannar i distriktet minst ett år till, kommenterar Elisabeth Leidinge i SDFF övergången, som betyder att Ellen Löfqvist kan fortsätta på division I-nivå, eftersom Alnö IF trillade ur ettan i höstas och SDFF rönte samma öde från nya Elitettan.

För Ellen Löfqvists personliga del var dock 2013 ett lyckat år. I F16-landslaget var hon en pådrivare och mycket beröm för sitt hårda arbete och fysiska spel, men också för att kunna kombinera detta med en fin blick för spelet.

Ellen Löfqvist utsågs också till Medelpads bästa damspelare 2013.

I SDFF är man glada och tacksamma för Alnö IF:s agerande.

Elisabeth Leidinge:

– Både när det gäller Ellen och hennes lagkamrat Amanda Westman, som också tagit steget över till SDFF, har klubben varit positiv till att tjejerna tränat med SDFF och sett det som den naturliga vägen för deras fortsatta utveckling.