Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emil Forsberg om lyxgåvan till stöttepelaren: "Har tagit mig från lilla Sundsvall"

I januari skrev Emil Forsberg på ett nytt superkontrakt med RB Leipzig. I en webb-programmet Wenström Weekley berättar Sundsvallssonen bland annat om hatet hans klubb utsats för – och så avslöjar han lyxgåvan till agenten Hasan Cetinkaya.
– Han har tagit mig från lilla Sundsvall till där jag är i dag, säger Forsberg.

Efter en riktigt bra säsong för storsatsande RB Leipzig skrev Emil Forsberg på ett nytt superkontrakt med klubben i januari. Enligt Aftonbladet dubblade landslagsstjärnan då sin lön till omkring 60 miljoner kronor.

I en längre intervju med webb-programmet Wenström Weekley berättar Forsberg nu om sitt liv i klubben och avslöjar då bland annat att han köpte en lyxbil till sin agent Hasan Cetinkaya som tack.

– Jag har en otrolig tacksamhet gentemot Hasan. Han har tagit mig från lilla Sundsvall till där jag är i dag. Han har alltid trott på mig. För mig är det ingen konstig grej, han är värd det. Han har gjort så mycket för mig så det var det minsta jag kunde göra, säger Forsberg.

I programmet berättar Forsberg även om det hat han fått uppleva i den tyska klubben.

– Det har varit Ultras in på hotellet som ska plocka oss, säger Forsberg.

Läs mer: Forsbergs agent: "De får leva med att de förstör Emils drömmar"

Läs också: Leipzigs spektakulära erbjudande för att hjälpa GIF – flyga till Sundsvall för en match