Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emil Forsbergs ord efter förlusten mot Bayern: "Det förstörde hela matchen"

Det var ett slutkört Leipzig som inte lyckades besegra Bayern i något av veckans två stormöten.
Nu berättar Emil Forsberg om frustrationen.
– Att återigen få ett rött kort i den tionde minuten på Allianz Arena är inte så enkelt, säger han till Fotbollskanalen.

För andra gången på en vecka förlorade Leipzig mot Bayern München.

Första gången var det en 120 minuter lång cupmatch, där Leipzig fick ett rött kort i 54:e minuten. Då förlorade de på straffar.

Och nu, i "ligareturen", blev det en 2–0-förlust för Emil Forsbergs lag.

Det efter att ha fått ett rött kort emot sig redan i 10:e minuten, då kaptenen Willi Orban kapat Arjen Robben.

– Det förstör hela matchen, den är förbi efter att det händer. Vi spelade 120 minuter i onsdags, varav en stor del med en man mindre då. Det var många trötta ben här i dag. Att återigen få ett rött kort i den tionde minuten på Allianz Arena är inte så enkelt. Det var jobbigt för oss, så klart, säger Forsberg till Fotbollskanalen.

Emil Forsberg var en poängmaskin för sitt lag i fjol. Nu mot Bayern blev han utbytt efter en timmes spel, och produktionen har inte varit densamma från hans fötter.

– Det är lugnt även om det inte kommer assist och mål. Jag känner att jag bidrar mycket och är en viktig del för laget. Det kommer när det kommer, säger han.

Läs också: V75-succé för Sören Åkeby – tippade in 30 000 kronor direkt till Giffarna