Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emil Jensen gör stor turné – då kommer han till Sundsvall

Artisten Emil Jensen släpper i höst ett nytt album. I samband med det ger han sig ut på en stor turné – som kommer till Sundsvall.

Emil Jensens nya album "Flyktpotatis" släpps den 28 oktober. Den efterföljande turnén kommer till Sundsvall den 16 februari 2017 och konserten kommer att äga rum på Sundsvalls Teater. Han kommer även till Örnsköldsvik den 1 mars.

´Enligt ett pressmeddelande har förhandsintresset för spelningarna varit stort. Biljetterna släpps i morgon den 8 april.

– Dålig potatisskörd har genom historien fått människor att fly och bryta ny mark. När jag var liten trodde jag att klyftpotatis hette flyktpotatis. Att vrida på det ordet har varit som en trampolin in i texterna. Verklighetsflykt, skatteflykt, flykt från ohållbara familjesituationer och relationer, flykt mellan nationer – alla sorters flykt, små och stora, kommer löpa som en rosa tråd genom låtar och monologer, säger Emil Jensen om arbetet med föreställningen i ett pressmeddelande.