Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En dödsfälla för små liv

Annons

Jag har en dröm, att vi i Sverige ska vakna upp över, hur vi behandlar de minsta och absolut sköraste små människoliven i vårt land. De som ännu inte sett dagens ljus. Vi har i vårt land redan utsläckt över en miljon människoliv genom abort. Moderlivet som borde vara den tryggaste platsen för ett barn att växa till på har blivit en dödsfälla för många små liv.

Alla vet att livet börjar vid befruktningen. Alla nu levande människor har börjat sina liv vid befruktningsögonblicket. Sen sker utvecklingen steg för steg. Men vi ger inte detta lilla liv något skyddsvärde genom den nuvarande lagstiftningen.

En fråga till alla er som förespråkar abort: Är ni glada över att er mamma födde fram er? Att ni fick ett liv på den här jorden? Jag hoppas det. Men ni tycker tydligen inte att alla små liv ska få den rätten att födas som ni fick.

Jag känner flera underbara människor som inte skulle ha levt i dag om Sverige haft den nuvarande abortlagstiftningen när de föddes.

Moder Theresa sa: "Det är inte underligt att det är krig i världen eftersom en mamma till och med kan låta döda sitt eget barn genom abort." Tyvärr är det också många blivande mammor som känner sig tvungna att göra abort på grund av mannens och omgivningens påtryckningar.

Sjukvården, (som finns till för att rädda liv, inte utsläcka liv) belastas oerhört av alla dessa aborter. Många, många kvinnor mår förr eller senare dåligt efter en abort. Sjukhuspersonal mår också dåligt på många håll.

De barnmorskor i Sverige, som vill arbeta i livets tjänst och inte vill medverka vid aborter får flytta till exempelvis Norge för att få anställning som barnmorskor. I Sverige har vi ju ingen samvetsfrihet som man har i övriga Europa. Det är en skam för vårt land, som jag ändå älskar så mycket. Men jag har en dröm ...

Eva Norlin, Sundsvall

Läs fler insändare här:

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel