Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En hund ses om oftare än en gammal människa

Annons

Tänk om jag hade fötts som hund i stället för människa. För hundar finns en lag att de måste ha tillsyn var fjärde timme. Som människa har jag på ålderns höst lämnats ensam den mesta tiden på dygnet. Det sägs att vi måste spara. Det finns pengar att bygga om torg i Sundsvall för 40 miljoner, men samtidigt finns inte pengar till potatiskokning för äldre.

Hur tänker våra politiker? Hur fördelas skattepengar? Vill politiker bara visa upp en yttre fasad eller är det för att bli omskrivna för att ha gjort förändringar? Tänker de aldrig att de själva en dag blir gamla? Hoppsan, nu tänkte jag fel. De har ju haft så höga löner för sina vansinniga beslut att de kan anställa folk som sköter dem på äldre dagar. Nu måste vi åldringar ställa oss upp och protestera. En uppmaning till våra politiker: Tänk efter, försök att någon gång göra rätt.

En gammals tankar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel